YOUTH ALPHA 2018!

Categories: Algemeen,Jeugd,Overzicht

Attentie 16+ jeugd!!

De meesten kennen Jezus in principe wel.. Maar begrijp je nou eigenlijk wel waarom Hij geboren moest worden? Waarom Hij stierf? En wie is de Heilige Geest nou precies dan? Waarom gaan mensen naar de kerk, behalve uit gewoonte?

Dit zijn hele reële vragen voor elk mens. En vooral nu jij op een kruispunt in je leven staat….. het moment dat je langzaam loskomt van je ouders. Het moment dat je probeert te ontdekken wat jíj nu eigenlijk vindt van de dingen. Dit is HET moment om dit soort belangrijke zaken dus te onderzoeken voor jezelf.

Wij willen je uitnodigen om op zondag 7 januari naar de Bining in Surhuisterveen te komen. Wij zijn een groepje enthousiastelingen die graag samen met jou en andere jongeren door de basis van het christelijke geloof lopen. We vinden het fijn om er een gezellige, gemoedelijke sfeer aan te geven. Dus we beginnen met eten! Andere mensen, van de kerken uit het dorp, komen dit brengen en zodoende is er altijd van alles te kiezen. De eerste avond leggen we uit wat we verder van plan zijn en dan is het uiteraard aan jezelf of dit je aanspreekt of niet. Geen verplichtingen, gewoon op een relaxte manier leren over het geloof. We starten om 18.00 uur.

Opgave bij Erwin Kooistra; erwin_kooistra@hotmail.com of via telefoon of app: 06-42428824
Opgeven is niet verplicht, maar wel handig voor ons.