World Servants Harkema

Categories: Algemeen,Overzicht

Hallo allemaal,

In eerste instantie willen wij u langs deze weg nog de allerbeste wensen toewensen voor 2018. Voor ons zal 2018 met name in het teken staan van het houden van acties ter voorbereiding op ons project in 2019.

Nieuwjaarsduik 1 januari 2018

Zo zijn we het nieuwe jaar fris gestart maar dan ook letterlijk. We hebben namelijk op Nieuwjaarsdag meegedaan aan de Nieuwjaarsduik bij paviljoen ‘de Leyen’ te Rottevalle. We hadden voor onszelf als doel gesteld om minimaal per deelnemer €50,- aan sponsorgeld bij elkaar te verzamelen. Welnu, het was een groot succes want in totaal zitten we nu op €860,- aan sponsorgeld. Iedereen heeft dus heel goed zijn/haar best gedaan om sponsors te zoeken. Als stand-in voor Boukje deed dit keer Anouk Kooistra mee en ook zij heeft een mooi sponsor bedrag bij elkaar weten te krijgen; super gedaan Anouk!!
Al met al een mooie start van het nieuwe jaar.

 

Statiegeldactie bij de Poiesz

Misschien heeft u het inmiddels gezien maar bij de Poiesz hebben wij onze (blauwe) statiegeldpaal weer geplaatst. I.o.m. met de deelnemer uit Harkema van de Bethel groep is afgesproken dat wij nu een tijdje onze (blauwe) statiegeldpaal konden plaatsen. Zo zullen we per toerbeurt onze, dan wel zijn statiegeldpaal plaatsen.
Mocht u ons een warm hart toedragen dan kunt u hierin uw statiegeldbon deponeren.

 

Potgrond/tuinaarde actie
Plannen voor een volgende actie zijn er ook. In de week van 26 februari t/m 3 maart komen we huis-aan-huis langs met een potgrond/tuinaarde actie. We komen langs om eerst de bestelling op te nemen. De vergunning is reeds binnen, wat en tegen welke prijs we onze waar gaan aanbieden moeten we nog even op een rijtje zetten. U kunt er dus rekening mee houden dat u niet naar de winkel hoeft maar uw bestelling bij ons kunt doen en het mooie is dat het ook nog thuis bezorgd wordt (binnen Harkema).

Er zijn reeds meer plannen maar hierover zullen we u later maar tijdig informeren ….

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons als volgt bereiken:
Email: harkema@worldservants.nl
Tel. nr.: 0512-363734
Facebook: World Servants Harkema

Groetjes,
World Servants Harkema