World Servants Aktie

Categories: Algemeen,Overzicht

Hallo allemaal,

Hierbij weer even  een update van World Servants Harkema.

In het vorige schrijven heeft u kunnen lezen dat we in februari een potgrondactie zullen gaan houden. Toen konden we u nog geen verdere informatie geven m.b.t. wat we kunnen leveren en tegen welke prijs. Die informatie is nu wel bekend. Omdat we u graag goede kwaliteit willen leveren hebben we gekozen voor het merk “Groene Jan” en uit dat assortiment kunnen wij u potgrond, bemeste tuinaarde en tuincompost aanbieden.
Voor overige informatie verwijs ik u graag naar de flyer elders geplaatst in deze editie.

We komen bij u langs om de bestelling op te nemen in de week van 26 februari t/m 3 maart (week 9) tussen 17.00 en 20.00 uur. Dit is de week van de voorjaarvakantie. Hierbij het verzoek om bij bestelling  meteen af te rekenen. Levering van de potgrond is op zaterdag 24 maart vanaf 09:00 uur.
Mocht u op vakantie zijn of onverhoopt niet thuis zijn dan kunt u ook uw bestelling doorgeven via onderstaand email adres of even bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Statiegeldactie bij de Poiesz
Bij de Poiesz hebben wij onze (blauwe) statiegeldpaal nog steeds geplaatst. In de maand februari kunt u deze paal daar nog vinden. Mocht u ons een warm hart toedragen dan kunt u hierin uw statiegeldbon deponeren.
In maart en april zal de statiegeldpaal van de Bethel deelnemer weer geplaatst zijn. Ook deze deelnemer kan uw steun goed gebruiken voor zijn project in Malawi dit jaar.

Agenda
We hebben al onze activiteiten voor dit jaar al op een rijtje gezet. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten hierbij een aantal activiteiten/acties voor de komende maanden:

  • februari; potgrondactie
  • maart; levering potgrond
  • april; bazar vGKN, vrijmarkt Surhuisterveen en autowassen
  • mei; assisteren Strandheemfestival en autowassen
  • juni; rommelmarkt, autowassen en ………..

U ziet, we zijn al ‘lekker’ druk bezig maar we doen het graag, allemaal voor het goede doel.

Contact informatie World Servants Harkema
Email: harkema@worldservants.nl
Tel. nr.: (0512) 363734 / 06-19748098 / 06-43295240
Facebook: World Servants Harkema