STARTsnein op 17 september aanstaande

Categories: Algemeen,Diaconie,Jeugd,Overzicht,Speciale diensten

We proberen op deze dag de meeste activiteiten SAMEN te gaan doen. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten zal het programma na de dienst dan ook buiten plaatsvinden, voor een alternatief programma wordt gezorgd, mocht dat nodig zijn.

We zijn van plan om na de dienst een soort circuit te organiseren met eenvoudige maar leuke spelletjes. We gaan dat doen op het schoolplein van de Wynroas. Alle gemeenteleden, van jong tot oud gaan na de dienst daar heen.

Direct na de dienst volgt uitleg, daarna worden de gemeenteleden in even grote groepjes verdeeld.

Gemeenteleden die liever een programma binnen willen volgen (Rank of kerkzaal), ook voor hen wordt dat geregeld!

 

Kort overzicht programma:

Inloop met koffie en thee: Vanaf 9 uur; dienst, vanaf half tien, na de dienst uitleg en opnieuw een kopje koffie; vanaf half 11 start programma; vanaf ongeveer 12 uur gezamenlijke lunch.

We willen het programma weer samen afsluiten met een maaltijd, maar dan op een andere manier dan we gewend zijn. We willen graag dat de gasten die bij deze maaltijd aanwezig zijn hun “steentje” bijdragen. Zo kan iemand van de gemeente voor soep zorgen, een ander zorgt voor gehaktballetjes of knakworstjes, iemand zorgt voor een stokbrood met kruidenboter, weer een ander zorgt voor 10 krentenbroodjes of wittebroodjes met beleg, weer een ander voor belegde sneetjes brood, sneetjes suikerbrood enz.. Nadat we als  commissie weten of u mee wil werken iets klaar te willen maken, dan nemen we in de week voor de startzondag contact met u op.

We willen deze maaltijd in buffetvorm aanbieden aan de aanwezigen. U kunt,  wanneer u aan de maaltijd mee wilt werken, dat nu dus al vast aangeven op bijgaand formulier.

Er zijn al een aantal gemeenteleden die zich voor de maaltijd, maar ook voor een bijdrage hebben aangemeld. Zo heeft iemand al aangeboden een slaatje te maken, een ander wil wel soep maken.

Om deze maaltijd goed voor te bereiden willen we natuurlijk wel weten hoeveel personen bij de maaltijd aanwezig zullen zijn. Zie oproep in de Paadwizer met bijgaand strookje.

U kunt u ook via mail aanmelden: w_feenstra@hotmail.com 

Naam + aantal personen en of u bereid bent om mee te helpen de maaltijden voor te bereiden.

(AANMELDEN KAN TOT MAANDAG 11 SEPTEMBER, TOT 17.00 UUR).

 

Namens de startdienstcommissie