Mijn grootste avontuur: Bekijk het verhaal van Bear Grylls

Categories: Algemeen,Overzicht

Wil jij net als Bear Grylls je verdiepen in wat het christelijke geloof nu eigenlijk inhoudt?

Vanaf 1 september 2016 voert Alpha wereldwijd campagne met de bekende avonturier Bear Grylls. Het is de zichtbaarst, avontuurlijkste en grootste uitnodiging die we ooit hebben gedaan. Alpha is actief in 169 landen, het cursusmateriaal wordt in 112 verschillende talen gebruikt en al 29 miljoen mensen hebben een Alpha gedaan, waarvan 250.000 in Nederland.

 

We gunnen nog veel meer mensen de kans om in een vriendelijke, open en informele sfeer te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Daarom dagen we alle Alpha-teams uit om in 2016 en 2017 heel Nederland uit te nodigen voor hun cursus. Als alle teams meedoen, kan bijna elke Nederlander een Alpha in zijn of haar eigen buurt volgen.

Tot nu toe is er al veel werk gezet in de campagne: Wereldwijd is er al veel gebeurd. Maar liefst 64 landen deden mee aan de campagne. De video van Bear Grylls is in 29 talen verschenen en meer dan 4,5 miljoen keer bekeken. De naamsbekendheid en zichtbaarheid van Alpha zijn enorm toegenomen en daarmee dus ook de toegankelijkheid van de cursus. Geweldig! In onze regio worden ook de nodige Alpha-cursussen gegeven. Kijk hiervoor op alphacursus.nl
Op 8 januari start in Surhuisterveen weer een Youth Alpha…:

Wil jij net als Bear Grylls je verdiepen in wat het christelijke geloof nu eigenlijk inhoudt? Dan ben je bij “Youth Alpha” aan het juiste adres. Voor de vierde keer op rij wordt deze cursus voor jongeren van 16 jaar en ouder gehouden in Surhuisterveen. Wie is Jezus? Waarom bijbel lezen? Hoe zit het met de kerk? En meer van dit soort vragen proberen we met zijn allen te behandelen in 10 avonden en een weekend.

De avond beginnen we met een overheerlijke maaltijd rond de klok van 18.00 uur en we sluiten af rond 20.15 uur.
Ga jij de uitdaging aan net als Bear Grylls en durf jij deze stap te zetten? Geef je dan op voor Youth Alpha. De eerste avond staat gepland voor 8 januari.
Opgeven mag via: w.alma@live.com

of zoek ons via Facebook:

Youth Alpha Surhuisterveen