Kliederkerk

Categories: Algemeen,Jeugd,Overzicht,Speciale diensten

Op zondag 3 juli a.s. wordt weer de Kliederkerk georganiseerd!! Kliederen in de kerk? Inderdaad! Niet in de kerk maar op een andere locatie. Dit jaar vindt het plaats in en rondom het Clubhuis in Harkema (De Bjirken 1). De toegang is gratis! (Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten).

Kliederkerk is voor iedereen – wij vinden het belangrijk een plek te vormen waar het er niet toe doet of je precies weet of en wat je gelooft en of je bij een kerk hoort. Iedereen is welkom; dus neem gerust anderen mee!

Dit keer is het thema: ‘de hand op de muur’. Komen jullie ook? We gaan na het drinken van koffie, thee en limonade, luisteren en kijken naar een verhaal. Daarna is het tijd om deel te nemen aan de verschillende activiteiten! Ter afsluiting willen we met elkaar iets lekkers gaan eten. Dat is nog een verassing!

Wees welkom, en leg het vast in telefoon of agenda: zondag 8 juli vanaf 10.30 uur inloop, 10.45 uur starten we en het duurt tot ongeveer 12.30 uur.  

Nieuwsgierig geworden? Kom en neem je ouders, pakes en beppes, vriendjes en vriendinnetjes mee en laat je nieuwste kleding thuis!