“It giet wer oan!”

Categories: Algemeen,Overzicht

World Servants groep Harkema weer los voor nieuw project

Na ons succes van ons project ZA316 in Mzululwa te Zambia in 2016, wat mede mogelijk gemaakt was door de grote steun van heel veel dorpsgenoten, hebben wij weer plannen voor een volgend (bouw)project. Wederom hebben een aantal jongeren uit Harkema al aangegeven mee te willen. Tevens komt er een deelnemer uit de Westereen, die ook vorig project mee is geweest, mee doen in onze groep. Het is onze bedoeling om begin 2018 weer te starten met acties.

Voor ouders en belangstellenden organiseren wij een informatieavond op zondagavond 19 november over het werk van World Servants en de projecten die zij organiseren. Op deze avond zullen we ook eerst kort uitleggen waarom we zelf deelnemen aan een project. Daarnaast zal een medewerker van World Servants aan de hand van een presentatie uitleggen wat het precies betekent en inhoud als je deelneemt aan één van hun projecten. Uiteraard zal er ook ruimte zijn om vragen te stellen.

Ben jij of bent u geïnteresseerd of heb jij/heeft u gewoon belangstelling dan nodigen wij jou/u van harte uit op deze avond.

Alles even op een rijtje:

Wat: informatieavond World Servants groep Harkema

Wanneer: zondagavond 19 november 2017

Waar: gebouw ’t Lichtbaken (achter de vGK te Harkema), Warmoltsstrjitte 61

Aanvang: 19.30 uur (duur ong. 2 uren) Graag tot ziens op zondag 19 november.

Met vriendelijke groeten, Hendrik en Boukje Vries Ringwyk 7, Harkema Tel: 363734