Avond van Gebed in Harkema

Categories: Algemeen,Overzicht

Avond van Gebed in Harkema
Bid 1 juni voor vervolgde christenen in het t’Lichtbaken achter de vGKN kerk.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Jummai uit Nigeria na een aanval op haar dorp: “Elke avond zijn we bang dat we ’s nachts wederom worden aangevallen. ’s Ochtends dank ik God telkens opnieuw voor Zijn bescherming.” Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bidt u mee voor uw broers en zusters zoals Jummai? Deze Nacht staan christenen centraal uit onder meer Nigeria, Eritrea, de moslimwereld en Centraal-Azië.

Kom naar de Avond van Gebed voor de vervolgde kerk van 1 juni in het Lichtbaken achter de vGKN kerk in Harkema De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de avond mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens deze avond horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.
Ook willen we tijdens deze avond een collecte houden om het werk van Opendoors financieel te steunen

Neem voor vragen contact op met:

Ida Nicolai, contactpersoon Open Doors,

mailadres idanicolai55@gmail.com

of tel:06-20812264

 

Meer informatie: www.opendoors.nl/nacht